МАЛИ ХИДРАУЛИЧНИ РОВОКОПАЧИ

МАЛИ ХИДРАУЛИЧНИ РОВОКОПАЧИ

Малите ровокопачи Cat се перфектни за мали работни задачи и примени каде што има ограничен простор. Со мотори коишто се ефикасни во однос на потрошувачката на гориво и со напредни хидраулични системи, нашите мали ровокопачи нудат ексклузивна технологија Cat и разновидни соодветни приклучоци Cat со цел да ви помогнат да ја завршите работата навремено и со ниски трошоци по час.

 

 

МоделНето моќност Работна тежина максималeн дофатТехнички карактеристики
311F LRR

54 kW

13.900 kg

8,1 m

Каталог
313 GC54,3 kW13.800 kg8,66 m

Каталог

31380,9 kW13.800 kg8,66 m

Каталог

313F GC52 kW

13.300 kg

8,62 m

Каталог

313F L68 kW15.000 kg8,23 m

Каталог

315 GC73 kW15.400 kg8,69 m

Каталог

31580,9 kW15.400 kg8,69 m

Каталог

315F L

72 kW

17.140 kg

8,68 m

Каталог
317

97 kW

17.600 kg

8,76 m

Каталог
317 GC89 kW17.300 kg

9,01 m

Каталог
318F L

88 kW

19.200 kg

8,78 m

Каталог