Известување за заштита на приватноста (E-mail)

Известување за заштита на приватноста (E-mail)

Согласно член 174 од Законот за електронски комуникации вие ја примивте оваа порака врз основа на вашата нарачка од нашата веб страница, врз основа на телефонска пријава, врз основа на регистрација за прием на нашите новости, соопштенија, учество во наградни игри, присуство на наши презентации или врз основа на јавно достапни информации. Ние внимателно ја чуваме и користиме вашата меил адреса согласно со Законот за заштита на личните податоци („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/05, 103/08, 124/08, 124/10, 135/11, 43/14, 153/15, 99/16 и 64/18). ). За да се одјавите од листата на приматели, ве молиме стиснете на "Одјави се" линкот.