Известување за клиенти

Известување за клиенти

Известување за клиенти


Почитувани Клиенти,

Деновиве се соочуваме со ситуација која е нова и неочекувана за сите нас и која предизвикува одредени Грижи за нас самите , нашите колеги и деловните парнери. Во тој контекст , сакаме да Ве увериме дека Текноксгруп е посветен и спремен да Ви ја обезбеди најдобрата можна поддршка.

Во согласност со препораките на владата , ние ги превземавме највисоките можни мерки на заштита А со цел да го заштитиме здравјето на сите , како за Вас – Клиентите , така и за нашите вработени.

За сите прашања поврзани со обавување на сервисните активности – обратете се на Владо Димитриески : 070414451 , за резервни делови на Мери Петров: 075458396

За се останато на нашиот фиксен број: 02 2527205 или 075222211

Со оглед на фактот што моменталната ситуација се менува од час во час , Ве молиме да имате разбирање и трпение. Правиме се што е во наша моќ , да им излеземе во пресрет на Вашите потреби. При тоа имајќи во предвид , на прво место општата безбедност .

Се најдобро!

Текноксгруп Македонија д.о.о.е.л.