Багери со повлечна корпа

Багери со повлечна корпа

Багерите со повлечна корпа на Cat® се користат како примарна алатка за ископување при вршење разновидни површински ископи во рударството насекаде во светот. Тие се високопродуктивни и нудат најниски материјални трошоци по тон во индустријата. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МоделКапацитет на корпаДолжина на лостРаботна тежинаСпецификации
800024 - 34 m375 - 101 m1,770.000 - 1,988.000 kgКаталог
820046 - 61 m3100 m3,800.000 - 4,100.000 kgКаталог
875076 - 116 m3109,7 - 132,5 m5,800.000 - 7,500.000 kgКаталог