Cat D3 СЕРИЈА

СОЗДАДЕНА ЗА ВАС

Новата Cat® D3 серија на повеќенаменски и компактни натоварувачи е дизајнирана мислејќи на вас. Pакувачите ни кажаа што им треба за безбедна и удобна работа, секој ден.

 

 

МАШИНА КОЈА РАБОТИ ВРЕДНО КАКО ВАС

Серијата машини D3 се поцврсти од кога било. Системот на гориво е поистраен, со еден филтер што го олеснува одржувањето. Посилното скалило, поширокото газилиште и цврстата рачка ви овозможуваат безбедно да влезете во кабината. Тие се дизајнирани да бидат поотпорни на секојдневото трошење и абење.

 

СЕКОЈ МОДЕЛ НУДИ

  • 40% пошироко отворање на вратата и запечатени кабини под притисок со повеќе простор за нозете за максимално удобна работна средина
  • Cat подвозје за стабилност во најсложените ситуации
  • напреден дисплеј за промена на поставките и лесно прилагодување, вклучувајќи јa и задната камера
  • повеќефункционалност благодарение на уникатната Смарт технологија која овозможува лесно користење на разни приклучоци со контролите на вашиот џојстик
  • движење со две брзини како стандард со еднобрзински режим за перформанси со висок вртежен момент
  • подобрен систем за филтрирање на гориво - потраен дизајн со помало одржување
  • портокалов појас на седиштето со висока видливост и ротациски светла за безбедност на работното место

 

 

15% MORE CAB SPACE

 

The improved cabs of the D3 Series make comfort a priority, giving operators:

 

  • 15% more space between the joystick pods and
  • up to a 40% wider door opening that delivers a noticeably more comfortable operator experience.

 

ЕДНА МАШИНА ЗА ПОВЕЌЕ ЗАДАЧИ

 

Користете една машина поефикасно за серија на различни задачи благодарение на Смарт технологијата.

Оваа технологија овозможува машината автоматски да препознае кога ги додавате Смарт приклучоците и го конвертира џојстикот за да го контролира приклучокот.

Сега можете да го намалите времето на застој и да ја максимизирате продуктивноста со лесно управување со машина со Смарт приклучоци од удобноста на вашата кабина.

 

 

СТАБИЛНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ, СЕКОЈ ПАТ

 

Искусете ја стабилноста и безбедноста секој пат со новото подвозје дизајнирано исклучиво за компактните натоварувачи од серијата D3. Тоа го ублажува клатењето при работа со тежок товар, израмнување или товарење материјал во камион. Суспензијата овозможува удобно возење, за секоја примена, секој ден.