GC-S Чекан

ЕДНОСТАВНО И БЕЗ МАКА, САМО КРШЕТЕ!

КОМПЛЕТНО НОВА СЕРИЈА ЧЕКАНИ GC-S

 

 

Чеканите на Cat се познати по сигурноста и издржливоста. А сега можете да го добиете квалитетот на Cat и по пониска цена од час! Новата серија GC-S е асортиман од едноставни чекани по пристапни цени наменети за секојдневни работни задачи во сферата на градежништвото, каменоломството, рударството и комуналните работи.

 

 

      

        

                

НАМАЛЕТЕ ЈА ПОТРОШУВАЧКАТА НА ГОРИВО 

 ДО 25%

ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА ЕФИКАСНОСТА     

ДО 27%

НАМАЛЕТЕ ГИ ТРОШОЦИТЕ ЗА ОДРЖУВАЊЕ

ДО 18%

 

+ НЕПРЕКИНАТА ИЗВЕДБА  

Новата серија GC-S Ви ги дава најдобрите перформанси во класата, комбинирајќи ги оптималните соодноси меѓу моќноста и тежината со едноставниот дизајн кој се’ уште испорачува вистинска универзалност.

 

+ ЕКОНОМИЧНА ЕФИКАСНОСТ ЗА СЕКОЈДНЕВНИ ПОТРЕБИ

Едноставна за користење и одржување новата серија GC-S претставува асортиман од чекани кои работат вредно секој ден и се наменети за ракувачи коишто бараат висока ефикасност и решение за пониски трошоци по час.

 

 


 

 

ДИЗАЈН ШТО РАБОТИ НА ГАС

Компресираниот азот го турка клипот надолу и на тој начин се постигнува оптимална и постојана ударна моќ.

 

ТИВОК

Заштитното, целосно затворено куќиште ја намалува бучавата за ракувачот и околината. 

 

АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ

Клипот запира со работниот циклус кога нема присутен материјал што помага да се елиминира работењето во празно и се заштитува чеканот.

 

ЛОКАТОР

Ја следи локацијата (и користењето) на работните алати на сите терени и помага за планирање на одржувањето и намалување на загубата.